ПОВЕЧЕ ЗА НАС

   Екипът на Хоспис „Надежда 8“ се фокусира върху успокояването на болката и удовлетворяването на емоционалните и духовните нужди на пациентите, както и на техните близки. Имаме за цел да подобрим качеството на живот и благосъстоянието на възрастните хора. Помагаме на хората да живеят възможно най-пълноценно и възможно най-добре до края на живота си, колкото и дълго да е това. В медицинското заведение осигуряваме здравословна и качествена храна на всички пациенти освен огромните усилия за първокласна грижа.

Хосписът разполага с просторна сграда 500 кв.м и 10 декара двор в град София, ЖК Надежда 1, ДКЦ 8. Сградата е реконструирана по стандартите на Европейската общност, ползвайки опита на страни с утвърдени традиции в сферата на палиативната медицина – светли, слънчеви стаи в подходяща цветова гама и функционален интериор. Всички стаи разполагат с телевизор, климатик, собствено парно, самостоятелен санитарен възел, 24/7 видеонаблюдение, система за повикване на персонал и високо технологични медицински легла.

Хоспис “Надежда 8” предлага медицински и социални услуги, свързани с осигуряване на палиативни грижи за терминално, хронично болни и инвалидизирани пациенти и възрастни хора. Палиативните грижи се основават на специални познания, умения и желание за предоставяне на цялостна, координирана и състрадателна грижа на всички хора с напреднал стадий на заболяване и емоционална подкрепа на семействата им.

Ние работим в екип и сътрудничество с медицински и експертен персонал, преминал специализирани обучения и подготовка за оказване на палиативни грижи.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯ
Лечение при тежки заболявания
Отлична хигиена
в хосписа
Различни типове
стаи
Квалифицирани лекарски грижи