ПРИЕМ В ХОСПИСА

Приемането на болни при нас може да бъде след насочване от лекар или по желание на болния или неговите близки. Приемът може да стане за по-продължителен или кратък период от време, в зависимост от нуждите на пациента и желанието на близките. Дори и да не сте сигурни дали вашия близък се нуждае от грижи и лечение в хоспис, ако се свържете с нас, с готовност ще ви консултираме за всичко, което ви интересува.

Приемът е планов и става само след предварително съгласуване на дадените телефони за контакт. Приемът може да стане за по-продължителен или за по-кратък период от време, в зависимост от нуждите на пациента и желанието на близките. Съдействие при осигуряване на превоз с линейка.

Дори и да не сте сигурни дали вашия близък се нуждае от грижи и лечение в хоспис, ако се свържете с нас, с готовност ще ви консултираме за всичко, което ви интересува. Нашите телефони са отворени 24 часа в денонощието.

КАК ДА НИ НАМЕРИТЕ

С обществен транспорт:

 • Автобус: 285, 83, 86.
 • Метро: М2 – Бели Дунав или Надежда.

С автомобил:

 • ДКЦ 8 разполага със свой собствен голям паркинг. Хоспис „Надежда 8“ се намира в дъното след естакадата за спешния център.

МОЛЯ, ПОПЪЛНЕТЕ ФОРМАТА

  Вашите имена:

  Електронна поща:

  Телефон:

  Вашата локация:

  Вид настаняване:

  Допълнителна информация: